Over De Nieuwe Adviseurs

Contactgegevens

De Nieuwe Adviseurs zijn formeel gevestigd in Den Haag, Gerrit Kasteinweg 16. We werken uiteraard, op de nieuwe manier, vanuit geschikte locaties of bij de klant.

U kunt ons telefonisch bereiken via 06 55858128 (Timo Schrama) of via onderstaand formulier

   

  Timo Schrama

  Timo Schrama heeft De Nieuwe Adviseurs opgericht om op het juiste moment, met de juiste mensen samen te werken aan opdrachten. Hij is adviseur en projectmanager met brede ervaring bij een grote diversiteit aan organisaties. De rode draad daarbij is om samen te werken met de eigen professionals aan concrete veranderingen en procesverbetering. Gebruikmakend van de juiste technologie, gedreven voor procesinnovatie en duurzame organisatie-ontwikkeling. Timo heeft expertise in technologie, strategie en bedrijfsmatig inzicht en brede ervaring met grote en kleine organisatieveranderingen.

  Timo is partner voor digitaal werken en procesvernieuwing bij Law4ce. Law4ce is een netwerkorganisatie van onafhankelijke adviseurs met een gedeelde visie op de nieuwe ontwikkelingen in de advocatuur.

  Timo is sinds 2018 lid van de RvC van Evita Zorg, een innovatieve thuiszorgorganisatie in Den Haag. Timo is bovendien initiatiefnemer van Zorg-Inzicht, waarmee zorginstellingen op een eenvoudige en betaalbare manier inzicht krijgen in toekomstige regionale zorgontwikkelingen. Tevens fotografeert hij met veel plezier en exposeert geregeld. Een selectie van zijn werk is hier te vinden. Soms vermengen deze activiteiten zich als fotografie wordt ingezet om benodigde veranderingen eens op een andere manier te bekijken. Dat is natuurlijk bijzonder en bijzonder leuk.

  Tot slot zet Timo zich in als mentor voor scholieren en studenten bij Giving Back en Jong Ondernemen.

   

   

   

  De Nieuwe Adviseurs combineren scherpe analyses met ruimte voor passie voor het vak. Scherp en realistisch advies met een sterke drive om gewenste resultaten te behalen. Betrokken programmamanagement om de geformuleerde doelstellingen voor de organisatie te realiseren.

  Sterk inhoudelijke discussies worden afgewisseld met inspirerende brainstormsessies. Individuele professionals worden meegenomen in hun ontwikkeling en er worden nieuwe samenwerkingsvormen en werkafspraken gevormd. De organisatie verandert zo al mee tijdens de projecten en zijn zo beter voorbereid op nieuwe veranderingen die ongetwijfeld gaan komen.